Toyota bZ4x se pregătește să intre pe piața auto începând cu anul viitor

Producătorul auto a confirmat debutul oficial al noii generații Toyota bZ4x, care va avea loc la sfârșitul acestui an, urmând ca la începutul lui 2022 să fie pusă în vânzare, potrivit unor declarații făcute de Lisa Materazzo, vicepreședinte al grupului Toyota Marketing.

Marca japoneză sugerează că versiunea de producție a modelului bZ4x ar putea avea un design foarte asemănător cu conceptul pe care l-a dezvăluit în ultimele fotografii distribuite. La interior, cabina include un grup de instrumente digitale, un infotainment cu ecran lat și unul de dimensiuni mai mici pentru sistemul HVAC. Totodată, consola centrală vine cu un buton pentru selectarea modurilor de acționare. 

Toyota nu a oferit încă detalii tehnice despre grupului propulsor al noului bZ4X, însă se știe că modelul a fost dezvoltat în colaborare cu Subaru și se deplasează pe platforma comună e-TNGA. Clienții se pot aștepta la un vehicul cu tracțiune integrală, având sub capotă o configurare cu două motoare. Cealaltă marcă va primi și o versiune a crossover-ului electric pe care îl va numi Solterra, fiind programat pentru debutul oficial la mijlocul anului viitor.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>