Conceptul electric Toyota bZ4X se pregateste sa intre in segmentul EV al crossoverelor

Producatorul japonez se pregateste pentru lansarea unei versiuni electrice de prodcutie pentru jumatatea lui 2022. Momentan, compania nu a dezvaluit mai multe detalii despre noul vehicul, specificand ca informatiile vor aparea la momentul potrivit. 

Conceptul electric BZ4X poarta o mica grila hexagonala in partea inferioara a fascei, iar profilul prezinta o sculptura complexa ce include o sectiune decupata si o cuta in partea inferioara a portierei care se indoaie in sus la aripile din spate. De asemenea, crossoverul incorporeaza o banda mai lata pentru stopuri, iar LED-urile stivuite orizontal ofera farurilor un aspect futurist.

Designul interior vine cu un set de instrumente digitale situate dupa volan, in timp ce sistemul de infotainment este pozitionat in partea de sus a consolei centrale, care gazduieste un controler pentru modurile de actionare, butoane pentru comutarea sistemelor de asistenta si un touchpad cu lumina albastra.

Toyota nu a oferit specificatii clare despre grupul propulsor, insa se stie ca noul concept vine cu tractiune integrala. Rezultat dintr-o colaborare cu Subaru, bZ1X se deplaseaza pe arhitectura e-TNGA destinata vehiculelor electrice.

Compania face eforturi considerabile in ceea ce priveste largirea gamei sale de vehicule electrice, astfel ca pana in 2025 intentioneaza sa lanseze pe piata auto, pe langa alte concepte EV, alte sapte modele bZ la nivel mondial. Totodata, producatorul auto inregistreaza aproximativ 70 de produse cu o anumita forma de electrificare pana in acest moment, in timp ce un nou concept de tip camioneta electrificata este in curs de dezvoltare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1 thought on “Conceptul electric Toyota bZ4X se pregateste sa intre in segmentul EV al crossoverelor”

Comments are closed.