SUV-ul electric Subaru Solterra va fi pus în vânzare anul viitor

Efortul colaborativ al celor doi producători de automobile, Toyota și Subaru, de a realiza un SUV electric va avea ca rezultat două vehicule destul de similare. Deși nu vor fi la fel de asemănătoare cu Toyota GR86 și Subaru BRZ, nu se vor îndepărta prea mult de designul acestora. 

Subaru a publicat recent un teaser care dezvăluie doar farurile și forma brută a vehiculului. Cu toate acestea, chiar dacă mai mult de jumătate din vehicul este ascuns, specialiștii de la Motor1.com și-au făcut deja o părere despre cum va arăta SUV-ul electric, denumit Subaru Solterra. 

La fel ca Toyota, Subaru păstrează strâns detaliile tehnice, deși se știe că modelul electric se va baza pe platforma e-TNGA, dezvoltată în comun de cele două mărci. Potrivit unor declarații oficiale oferite de Subaru, dimensiunile noului vehicul vor fi similare cu cele ale modelul Forester din generația actuală. Se așteaptă ca mașina să adopte câteva dintre liniile ascuțite ale caroseriei electrice Subaru dezvăluite la începutul acestui an, iar fotografiile recent dezvăluite sugerează un nas unghiular, faruri îndrăznețe și trapezoidale. 

Noul SUV de familie cu emisii zero va combina experiența Toyota cu tehnologia electrică, tracțiune integrală și expertiză off-road de la Subaru. Cu toate acestea, în comparație cu Toyota bZ4X, Subaru își propune să ofere vehiculului mai multă siguranță și stabilitate în timpul manevrării. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1 thought on “SUV-ul electric Subaru Solterra va fi pus în vânzare anul viitor”

Comments are closed.