Volvo a inregistrat profituri record in a doua jumatate a anului

Propunerea lansata de Volvo, conform careia in viitorul apropiat va oferi o masina mare, sigura si extrem de confortabila, la un pret mult mai convenabil fata de vehiculele concurentilor germani, BMW si Mercedes, este vazuta cu ochi buni, avand in vedere profiturile record inregistrate in a doua jumatate a anului. 

Conform informatiilor publicate de Financial Times, chiar daca vanzarile si profiturile pe tot anul au scazut, performanta din a doua jumatate a fost mai buna decat prima, producatorul auto Geely inregistrand 9,5 miliarde de dolari din profitul operational si 15 miliarde de dolari din vanzari pe o perioada de sase luni. Venitul net a fost de 1.1 miliarde de dolari, cu 44% mai mare decat in aceeasi perioada din 2019. Astfel, producatorul de vehicule a inregistrat o marja de profit de 6,3%, in a doua jumatate, atingandu-si obiectivul de a concura la acelasi nivel cu rivalii sai germani, printre care Daimler și BMW. 

Directorul exclusiv de la Volvo Cars, Hakan Samuelsson, a mai declarat, in cadrul publicatiei, ca anul 2020 a fost cel mai bun an din istoria companiei, lucru care a adus la o revenire impresionanta, in special, in China si Statele Unite ale Americii. 

In 2021 compania vrea sa vanda 800.000 de masini in toata lumea si sa ajunga la un total al vanzarilor cu mult peste ceea ce au reusit sa faca in ultimii zece ani, cand Geely a vandut Volvo de la Ford pentru 1,8 miliarde de dolari, la aproximativ zece ani dupa ce Ford o cumparase pentru 6,5 miliarde de dolari. 

Nu se stie cat valoareaza Volvo in prezent, insa producatorul isi declara multumirea fata achizionarea acesteia, dand de inteles ca de-a lungul timpului, Ford nu a reusit sa-si depaseasca conditia, cel putin in ultimii ani. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment