Skoda lansează o nouă versiune coupé a SUV-ului Enyaq iV

Producătorul ceh intenționează să-și extindă gama de mașini electrice în următorii câțiva ani, dezvăluind o nouă versiune coupé a SUV-ului Enyaq iV și un nou model mai mic, care urmează să ia forma unui crossover, potrivit Autocar. 

Compania a lansat de curând generația Enyaq ca primul său EV personalizat pe platforma MEB a Grupului Volkswagen. În timp ce dimensiunile și specificațiile sunt practic identice cu Volkswagen ID 4, Enyaq dispune de un ampatament întins și un portbagaj de 585 de litri, cu 42 de litri mai mare. 

Oliver Stefani, șeful de design al producătorului ceh, este de părere că un portbagaj spațios reflectă popularitatea versiunilor Octavia și Superb, completând cu faptul că acest aspect va rămâne o prioritate de proiectare pentru viitoarele mașini electrice ale firmei. „În comparație cu alți parteneri care împărtășesc aceeași platformă MEB a grupului Volkswagen, modelul Enyaq are cea mai lungă consolă din spate”, a declarat Stefani. 

Coupé-ul Enyaq a fost surprins deja în timpul testelor și se așteaptă să fie urmat de un model mai mic, bazat pe arhitectura MEB, dar care să aibă dimensiuni asemănătoare cu cele ale versiunii Volkswagen ID 3. La fel ca în cazul hatchback-ului, noul model de la Skoda va oferi doar tracțiune spate, trei capacități de baterii și două ieșiri de putere. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>