Ce imbunatatiri aduce primul SUV electric ID.4 de la Volkswagen

Volkswagen va inregistrat incasari uriase, avand in vedere ca interesul manifestat de cumparatori pentru noul ID.4 a facut ca site-ul oficial sa pice in prima zi de la startul vanzarilor. O parte dintre exemplarele noului Volkswagen au ajuns deja in posesia clientilor, iar interesul pentru primul SUV al brandului german este in continua expansiune. Asadar, producatorul auto a prezentat mai multe imagini si videoclipuri de promovare, scotand in evidenta aspectele inedite ale noii masini cu propulsie electrica. 

La fel ca in cazul vehiculelelor Tesla, modelul nu dispune de un butonu de start, astfel ca masina va porni instant, odata ce pedala de frana este apasata si modul Drive este activat, iar pentru oprire, este suficient ca soferul sa selecteze modul Park, la iesire, toate functiile suplimentare vor fi dezactivate. 

O alta caracteristica specifica noului ID.4 o reprezinta banda cu 54 de LED-uri, care ajuta la transmiterea mesajului catre sofer si restul pasagerilor. Banda luminoasa foloseste culori diferite pentru indicatiile de navigatie. Vehiculul dispune de un panou de instrumente montat pe coloana volanului si indiferent de reglajul acestuia, panoul ramane vizibil, facand aceleasi miscari. 

Chiar daca vehiculul nu dispune de un concept reglabil pentru suportul de pahare, ID.4 le pozitioneaza in consula centrala, eliberand zona dintre scaune. Podeaua portbagajului este reglabila, avand un sistem de sine si permitand, astfel, potrivirea pe mai multe niveluri. Totodata, podeaua prezinta si un spatiu sumplimentar de depozitare a unor obiecte de dimensiuni mai mici. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1 thought on “Ce imbunatatiri aduce primul SUV electric ID.4 de la Volkswagen”

Comments are closed.