Roush lanseaza cel mai puternic Mustang cu 775 CP

Noul Ford Mustang „Etapa 3” este puternic, mare si rapid, avand 750 CP si un motor V8 supraalimentat, dar care a suferit imbunatatiri de racire. Prescurtat si Roush ‘Stang, modelul poate accelera de la 0 la 100 km/h in 3,6 secunde si face un sprint de un kilometru in doar 11,2 secunde. 

Pentru o mai buna distribuire a puterii, s-au introdus sloturi intr-o pompa de combustibil cu injectie directa si un sistem de admisie cu debit mare, care elibereaza cei 25 CP suplimentari, astfel ca Mustangul poate atinge 775 CP.

Roush Performance a recalibrat configuratia suspensiei MagneRide de la Ford si a introdus un nou kit de caroserie de interior, mai inalt, cu anvelope mai aderente si roti mai mari. Printre altele, Mustangul vine cu noi suplimente, printre care o aripa din fibra de carbon activa, frane Brembo in fata si un nou design de compartiment al motorului. Jack Roush Jr. a declarat ca Etapa 3 2021 dezvaluie cea mai impresionanta versiune Mustang din cadrul companiei americane de pana acum si reprezinta rezultatul numeroaselor ore de cercetare, dezvoltare si inginerie. 

Facand o comparatie cu Mustang-ul standard din Marea Britanie, care dispune de cel mult 450 CP, reprezentantul de la Roush Performance anunta ca preturile unui astfel de exemplar construit manual, incep de la 20.000 de euro si includ o garantie de cinci ani pentru primii 100.000 km, astfel ca preturile noului Ford Mustang vor fi mai mari.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment