Prețul Tesla Model 3 în România începe de la 43.000 de euro

Producătorul auto a lansat lista oficială cu prețurile pentru Model 3 în România. Compania americană a deschis oficial comenzile pentru clienții români și anunță un punct de service până la sfârșitul lui 2021.

Chiar dacă infrastructura țării nu este cea mai potrivită pentru a ține pasul cu interesul pentru 

vehicule electrice, românii s-au adaptat rapid la mașinile cu emisii zero. În răspândirea noilor tendințe a contribuit și statul român care a oferit un bonus de 45.000 de lei pentru aceste vehicule. 

În ciuda faptului că nu există o reprezentanță Tesla pe teritoriul României, se pare că modelele americane sunt printre cele mai căutate și apreciate mașini electrice în rândul șoferilor, potrivit unor statistici. 

Cei interesați pot accesa, configura și achiziționa unul dintre modelele Tesla direct de pe site-ul oficial al producătorului și, indiferent de metoda de plată, sunt adaptate pe piața de la noi, însă nu șoferii nu vor putea beneficia de bonusul de la stat deoarece sunt încă în curs de validare pentru Programul Rabla 2021.

Cea mai accesibilă mașină Tesla în România este Model 3 care se poate achiziționa la un preț de pornire de 42.990 de euro. Potrivit informațiilor oficiale, comenzile vor fi onorate începând cu luna septembrie a acestui an. Pentru cei care vor să vadă mașina mai îndeaproape, Modelul 3 poate fi programat pentru test drive într-un centru comercial din București. 

Clienții modelelor S și X vor intra în posesia noilor vehicule electrice la începutul anului viitor. De asemenea, tot anul acesta va începe să fie livrat noul Model Y.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1 thought on “Prețul Tesla Model 3 în România începe de la 43.000 de euro”

Comments are closed.