Porsche Taycan Cross Turismo a parcurs circa 1 milion de kilometri in teste

Porsche Taycan Cross Turismo a iesit din ultimele sale etape de dezvoltare, fiind întarziat pana in 2021, din cauza cererii solide pentru vehiculele electrice obisnuite din timpul pandemiei.

Producatorul german a oferit cateva informatii de culise din timpul testelor noului Taycan Cross Tursimo. Printre altele, noul model electric este dotat cu un mod de rulare reinventat pentru off-road si depaseste cu mult versiunea standard, obtinand o garda mai inalta la sol, spatiu mai mare pentru pasageri si un portbagaj mai incapator. 

Cross Tursimo va fi alimentat de cele doua motoare electrice standard ale lui Taycan pe ambele axe cu tractiune integrala, generand 523 CP sub forma unui model 4S entry-levele. Preturile vor fi anuntate in timp, insa se estimeaza un adaos constistent asupra pretul initial la berlinei de 83.367 de lire sterline. 

Debutul oficial va avea loc pe 4 martie, dar inaintea lansarii, noul Cross Turismo a trecut printr-un program dur de testare care a acoperit peste 998.300 de kilometri, in unele dintre cele mai neobisnuite conditii de pe Pamant. Taycan a petrecut 325 de ore in tunelul aerodinamic si sase saptamani in turul de forte. 

Stefan Weckbach, vicepresedintele companiei, se declara multumit de vehiculul off-road, sustinand ca prezinta o performanta atat pe circuit, cat si pe diferite suprafete de teren. 

Anul trecut, multe branduri au respins lansarea unor modele din cauza pandemiei de Covid-19. Ferrari anuntase ca intarzie lansarea lui SF90 Stradale cu cateva luni, iar in iulie, Land Rover a respins debutul lui Defender 90. Cu toate acestea, Bloomberg a raportat ca Porsche a fost una dintre cele trei companii de automobile care au ramas profitabile in cursul lui 2020, alaturi de Tesla si Toyota.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1 thought on “Porsche Taycan Cross Turismo a parcurs circa 1 milion de kilometri in teste”

Comments are closed.