Peugeot 308 vine cu noi optiuni PHEV

Hatchback-ul a fost revizuit in mod substantial, introducand cele mai noi repere de design ale companiei, alaturi de noile optiuni de motoare. In mod evident, Peugeot 308 este acum mai strans legat vizual de modelele mai noi 208, 508, 2008 si 3008, avand cu un capat frontal caracterizat de lumina de zi LED, faruri subtiri si grila care poarta noua emblema a marcii. 

Noul logo, care ascunde senzorul radar al mijloacelor de conducere, va aparea prima data pe hatchback-ul 308, inainte de a fi lansat pe toate modelele companiei din urmatorii ani. 

Ampatamentul a fost extins cu 55 mm, inregistrand dimensiunea totala de 110 mm, pentru a oferi mai mult spatiu pasagerilor din spate. Totodata, noua generatie este cu 20 mm mai josa decat masina standard, pentru a obtine o eficienta aerodinamica mai mare. In acest sens, vehiculul dispune de o capota mai curbata si de un parbriz ceva mai puternic. 

Producatorul auto anunta ca doua optiuni hibride plug-in vor fi disponibile de la lansarea vehiculului: un motor turbo pe benzina cu patru cilindri care poate fi reglat fie la 148 CP, fie la 178 CP si un motor electric de 109 CP atasat cutiei de viteze automate cu opt trepte. Ambele optiuni utilizeaza un pachet de baterii litiu-ion de 12,4 kWh, care ofera o autonomie EV de pana la 59 km, beneficiind de o incarcare completa in mai putin de doua ore la o priza de 7,4 kW. 

Totodata, ambele optiuni hibride vin cu tractiune fata, insa se asteapta ca o noua versiune hibrida cu patru roti si tractiune superioara sa-si faca aparitia, dezvoltand aproximativ 300 CP si inregistrand performante substantial imbunatatite.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1 thought on “Peugeot 308 vine cu noi optiuni PHEV”

Comments are closed.