Au apărut primele imagini oficiale cu noul Vauxhall Astra 2021

Producătorul englez a dezvăluit primele imagini oficiale cu noul Vauxhall Astra înainte de lansare, eveniment programat pentru sfârșitul acestui an. În prezent, firma britanică adaugă ultimele finisaje pe cea de-a opta generație a rivalului Ford Focus. 

Potrivit presei internaționale, vehiculul se va deplasa pe arhitectura EMP2 de la Stellantis, platformă utilizată și pentru Peugeot 308. De asemenea, modelul va fi oferit în versiune hatchback, dar și sub formă de Sport Tourer. După cum s-a prezentat anterior printr-o serie de fotografii spion, imaginile arată că Astra va adopta noul design al grilei Vizor de la Vauxhall, aducându-l în linie cu modelele Corsa, Crossland și Mokka. 

Partea din spate preia în mare parte indicii de design de pe Mokka, însă va câștiga un sistem de propulsie electrificat, platforma EMP2 permițând un sistem hibrid plug-in, care va fi oferit alături de motoarele pe diesel. Deși platforma nu este concepută pentru vehicule complet electrice, cel mai probabil, versiunea hibrid plug-in va fi oferită atât cu tracțiune față, cât și tracțiune integrală, cea din urmă fiind o versiune mai puternică care produce 296 de cai putere. 

La interior, imaginile de prezentare dezvăluie o cabină optimizată integral, cu noi afișaje Pure Panel marca Vauxhall, orientate către șofer. În plus, producătorul a ținut să menționeze faptul că a redus comenzile fizice „la funcțiile de bază”, iar lucrările de proiectare pentru noua Astra au fost conduse de șeful britanic de design al companiei, Mark Adams. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>