Noul supercar McLaren urmeaza sa fie dezvaluit la mijlocul lunii februarie

McLaren a anuntat ca noul hibrid Artura seria 5 va fi dezvaluit intr-o victrina spectaculoasa, miercuri, 17 februarie. Hibridul de inalta calitate (HPH), asa cum denumeste compania, va fi lansat ca inlocuitor al liniei sale de modele sport de lunga durata. 

Noul model nu are inca un nume complet, insa McLaren a folosit anterior denumiri doar pentru o parte dintre modelele din seria Ultimate, inclusiv Senna si Eva, ambele facand parte din seria motorsport. 

Firma din Woking descrie hibridul ca pe o masina de generatie viitoare, cu un propulsor bazat pe un motor nou pe benzina V6. In trecut, McLaren a folosit sisteme de propulsie hibride numai pe masini precum P1 si Speedtail. 

Mike Flewitt, șeful companiei, a declarat ca fiecare element al vehiculului este nou, de la arhitectura platformei și fiecare element al sistemului de propulsie hibrid, pana la caroseria exterioara si interioara, inclusiv interfata de conducere care se bazeaza pe o tehnologie de ultima ora. 

Cu toate ca nu s-au dezvaluit prea multe detalii tehnice, McLaren afirma ca s-au pastrat motoarele V8 de capacitate mai mare, pentru a oferi o acceleratie scitilanta si va avea o autonomie electrica de aproximativ 32 de km.

Sistemul noului model, care a fost testat anterior, va fi un hibrid plug-in, cu un motor de sase cilindri și turbocompresori, avand, de asemenea, motoare electrice pozitionate pe puntea din spate a masinii. 

Versiunea Artura va fi construita pe noua platforma McLaren Carbon Lightweight Architecture (MCLA), optimizata pentru propulsie hibrida, iar noua arhitectura a sasiului va fi de inalta tehnologie, considerata obiectivul atins de McLaren, ce consta in minimalizarea greutatii suplimentare, cauzate de volumul ridicat al bateriilor necesare pentru propulsia electrica. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment