Noul model Ford Bronco ar putea fi cel mai interesant SUV care intra in lupta off-road

Bucurandu-se de o popularitate sporita in Statele Unite ale Americii pana ca productia sa fie oprita in 1996, Ford Bronco a fost reinviat in 2020, iar acum producatorul american lanseaza o versiune sport a modelului.

Modelul sport este dotat cu un sistem de selectii al actiunilor, denumit G.O.A.T si care este asemanator cu al versiunii anteriore. Cele sapte moduri influenteaza felul in care masina raspunde la comenzi si cum se comporta pe diferite suprafete de teren. 

Ford a lansat in 2021 cea de-a sasea generatie a modelului Bronco, dupa o pauza de 25 de ani. In designul modelului actual, se regasesc multe elemente din seria 1966-1977, iar modelul din 1976 a fost scanat digital ca referinta in timpul procesului de proiectare. 

Pentru prima data, Bronco devine un SUV de dimeniuni medii care imparte cu modelul Ford Ranger in ceea ce priveste sasiul si trenul de propulsie. Conceput ca un concurent direct al modelului Wrangler de la Jeep, SUV-ul Bronco este disponibil in versiunea cu doua si patru usi.

Motorul standard este de 2.3 turbo cu 4 cilindri in linie care dezvolta 270 de cai putere si cuplu 420 Nm. Exista si o varianta optionala cu un motor de V6 de 2.7 litri care dezvolta 310 cai putere si cuplu 542 Nm. Ambele versiuni pot fi dotate cu o cutie automata in 10 rapoarte sau o cutie de viteze manuala standard in 7 trepte.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment