Noi detalii Mercedes-Benz C-Class 2022 confirmate inainte de debut

Noua categorie C-Class de la Mercedes-Benz va avea debutul oficial pe 22 februarie 2022 conform unui raport recent al lui Christian Früh, seful dezvoltarii companiei. Introdus în 1993 ca inlocuitor al gamei 190 (W201), clasa C a reprezentat cel mai mic model din categoria brandurilor, pana cand clasa A W168 a sosit in 1997. 

Nu este o surpriza faptul ca dimensiunile masinilor din clasa C sunt putin mai mari decat restul. Noul model este cu 2,5 inci mai lungi, iar ampatamentul extins putin peste un centimetru. Acest lucru a rezultat o cabina mai spatioasa, Früh dorind ca modelul sa aiba spatiu suplimentar pentru picioarele pasagerilor din spate și o tetiera mai lunga cu jumatate de inci. Chiar daca dimeniunile par mici, pot avea un impact mare asupra confortului. Noua clasa C va merge pe o versiune actualizata a platformei, cu tractiune pe spate a predecesorului sau, iar tracțiunea integrala va fi din nou o optiune. 

Interiorul prezinta influente ale designului din categoria S, in ceea ce priveste marimea ecranului de infotainment incorporat, instrumentele digitale care imbunatatesc cabina de sticla si numarul redus al butoanelor de pe bord, ceea ce ofera un interior mai curat, desi unii ar putea fi deranjati de lipsa unor controale simple de utilizare pentru caracteristici comune. Capota este situata putin mai jos, iar capatul frontal va adopta cel mai nou design al grilei vazut pe noile limuzine clasa S si actualizate din clasa E. 

Designul clasei S se regaseste si in caroseria masinilor din clasa C, desi s-a folosit mai multa constructie din otel, decat de aluminiu. Referitor la puterea acestora, motoarele cu patru cilindri vor fi singura alegere. Modelele plug-in hibrid vor avea baterii cu o capacitate mai mare, care ar trebui sa asigure o autonomie electrica de 100 de  km. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment