Mercedes-Benz pregateste versiuni AMG pentru modelele sale electrice

Potrivit directorului COO al companiei, Markus Schäfer, cele doua sub-marci principale ale gigantului Mercedes Benz, vor lansa in viitorul apropiat, versiuni AMG pentru modelele EQ (Emotional Intelligence) in intreaga gama a diviziei electrice.

Vorbind cu jurnalistii dupa prezentarea noului EQA (Electric Emotional Intelligence), directorul companiei a declarat ca o nouă platformă electrică in directia AMG urmează sa apara. Cu toate ca nu au fost date detalii specifice platformei, acesta a mai adăugat ca vor exista modele de performanță ale EQA, EQB, EQS, EQE.

Nu s-au anunțat încă date de lansare despre aceste modele, însă se estimează că primul model din cele menționate mai sus va fi varianta EQA AMG. 

Celelalte modele sunt EQB cu sapte locuri construit pe platforma GLB, berlina de lux EQS și SUV-ul EQE. Este posibil ca modelele mai mari in versiune AMG sa aiba o putere de peste 600 CP pentru a concura cu echivalenții EV ale brandurilor rivale. Tractiunea integrala este aproape sigură pentru aceste modele, cu un motor pe fiecare axă care oferă, de asemenea, functia avansata de vectorizare a cuplului. 

Aceasta lansare este previzibila tinand cont de activitatea prinicipalilor rivali, mai precis Audi cu berlina electrica E-tron GT disponibila inclusiv in varianta RS si BMW care pregateste lansarea versiunii M a modelului i4. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment