Limuzina clasica Mercedes 230 scoasa la licitatie in Marea Britanie

Designul limuzinelor clasice de la Mercedes-Benz tinde sa evoce imaginea regalitatii de la mijlocul secolului trecut. Intre anii 1960 și 1970 exista un număr mare de limuzine de lux care erau folosite pentru a transporta oaspetii de la hotel la aeroport sau pentru excursie in marile orașele europene. Printre limuzinele clasice din perioada respectiva, modelul W114 este unul dintre cele mai ravnite.

Casa Historics Auctions din Marea Britanie a anunțat ca, in cateva saptamani, pune in vanzare o limuzina Mercedes-Benz 230 230 din 1974, avand aproximativ 100.000 de km la bord. Reprezentantii casei de licitatie spun ca autoturismul cu volan pe partea dreapta, comandat pentru piata din Marea Britanie, a fost pus in circulatie pentru prima data la 1 mai 1974. Limuzina cu exterior alb si interior cafeniu este alimentat de un motor pe benzină, cu sase cilindri de 2.292 cm3.

Conform casei de licitatie, limuzina a fost inclusa intr-o colectie privata și depozitată in conditii optime, suferind, totusi, la un moment dat, o reconstructie a motorului. Din imaginile prezentate, se observa o uzura moderata a scaunelor si a tapiteriei, care, in schimb, pot fi reabilitate, pentru ca pastreaza linia de design al autoturismului. 

Se estimeaza ca acest model va aduce între 6.000 și 11.000 de lire sterline in ziua licitatiei, aproximativ între 6.800 euro și 17.000 de euro. Limuzinele de acest tip sunt nisate si pot fi incluse in aceeasi categorie cu Volvo 264TE, model foarte apreciat la vremea aceea. Se preconizeaza ca masina va fi vanduta in Marea Britanie, pe motiv ca acest exemplu nu trebuie sa paraseasca tara, conform afirmatiilor facute de conducerea casei de licitatie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment