Kia va lansa 11 vehicule electrice pana in 2026

La inceputul anului 2021, producatorul auto coreean si-a dezvaluit noua sigla, care semnifica inceputul unei noi ere de tehnologie electrica pentru companie. Luna trecuta, Kia a vorbit despre alte noua modele electrice care vor fi lansate in urmatorii ani, incepand cu un crossover inspirat de conceptul Imagine, care va avea debutul chiar luna aceasta. 

Noua categorie a vehiculelor electrice din gama Kia va adopta o conventie simplificata de denumire, de la EV 1, pana la EV 9. In cadrul zilei dedicata investitorilor din Seul, directorul executiv al companiei, Ho Sung Song, a prezentat o actualizare ambitioasa a strategiei de afaceri, denumita si Planul S, care are ca obiectiv tranzitia de la motoare cu ardere interna, la cele electrice. De asemenea, acesta si-a exteriorizat entuziasmul fata de proiect, sustinand ca o noua Kia se va ridica in 2021, o companie cu un logo nou, un design nou si un nou nume corporativ, transformandu-se intr-un brand, care incanta si inspira clientii prin experientele sale inovatoare. 

Kia sustine ca la baza strategiei de electrificare, exista trei mari piloni importanti, avansarea tranzitiei electrice, consolidarea afacerii cu vehicule construite special (PBV) si extinderea serviciilor de mobilitate. 

Pana in 2030, compania doreste ca modelele EV, HEV, PHEV sa reprezinte 40% din totalul vanzarilor, atingand un obiectiv anual in vanzari de 1,6 milioane de exemplare. De asemenea, tot in acest interval, Kia isi propune sa creasca vanzarile de vehicule electrice la 880.000 de unitati, astfel devenind unul unul dintre cei mai importanti producatori de masini electrice. 

Producatorul auto coreean va lansa primul vehicul electric la sfarsitul acestui an, urmand ca pana in 2026, sa lanseze cele 11 noi modele complet electrice. Acest lucru s-a schimbat de la planul initial al companiei, care dorea lansarea a sapte vehicule electrice pana in 2027. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment