Kia prezinta un nou crossover electric care va avea debutul in luna martie

Kia EV isi pregateste debutul complet al crossover-ului electric in luna martie, si nu in februarie, asa cum s-a preconizat intr-un teaser anterior.

Producatorul de automobile nu dezvaluie inca denumire acestuia, insa unele informatii vehiculate spun ca crossover-ul electric face referire la numele de cod intern CV. Compania promite ca modelul va avea in dotare Highway Driving Assist Level 2, iar in 2023, se va adauga o capacitate completa de asistenta la nivel 3, prin versiunea Highway Driving Pilot. 

Din fotografii, se poate observa ca modelul electric are un corp elegant, rotunjit, iar nasul inclinat lasa locul unui acoperis in forma de lacrima. Forma neobisnuita a oglinzilor, cu mici pinteni care se desprind de jos, sugerează ca, pe viitor, s-ar putea incorpora camere mai mari in aceste locuri. CV-ul se deplaseaza pe platforma modulara electrica-globala a Hyundai Motor Group, iar ca o imbunatatire, se doreste ca vederea cabinei sa se ridice la un nivel tehnologic avansat. 

In anuntul investitorului, Kia spune ca detine 11 modele pregatite sa functioneze pe aceste modele de baza, beneficiind de o tehnologie de ultima ora și fiind dotate cu navigatie audio-video, servicii over-the-air si alte elemente la cerere. 

Se pare ca E-GMP poate sprijini bateriile cu o autonomie de circa 500 km, avand o reincarcare rapida in numai 20 de minute. Alte specificatii ale sistemului de propulsie nu sunt incă disponibile in ceea ce priveste modelul electric.

Pe viitor, Kia se asteapta ca vehiculele electrice sa aiba un nivel de reabilitate egal cu vehiculele cu combustie pana in 2025, acest lucru fiind posibil doar in masura in care economiile de scara se vor imbunatatii in anii urmatori. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment