Jeep urmeaza sa prezinte o versiune electrica a modelului Wrangle in cadrul evenimentului Moab Easter Safari

Wrangler-ul electric va fi lansat anul acesta, incepand cu 27 martie în Moab, Utah, oras despre care organizatorii confirma că este încă activ, în ciuda rapoartelor recente ale mass-mediei, cum ca evenimentul a fost anulat din cauza restrictiilor impotriva virusului Covid-19. 

Un teaser prezentat in cadrul evenimentului arata cum inginerii au strâns o parte dintre baterii pe sasiul autovehiculului si, de asemenea, se pot observa arborii de transmisie orientați spre fata si spre spate, ceea ce înseamna că modelul electric nu se va baza doar pe motoare electrice pentru actionarea sistemului de tracțiune integrală. Acesta nu este primul concept de Wrangler electric de la Jeep, prima varianta a acestui model fiind lansata in anul 2008, vreme la care acesta era alimentat modelul lansat in 2008 era alimentat cu un sistem de propulsie electric si baterii care asigurau o autonomie de 40 de mile si avand un motor de dimensiuni mai mici pe benzina pentru un plus de autonomie.

De data aceasta, Jeep ia in serios electrificarea vehiculelor din gama sa si a inceput prin adaugarea motorului propulsor hibrid plug-in la modelul Wrangler care va fi lansat in 2021, urmand ca opțiunile hibride plug-in sa fie adăugate în următorii ani. 

Jeep intentioneaza, de asemenea, sa instaleze statii de incarcare alimentate cu energie solara pentru proprietarii de autovehicule ale marcii lor in diferite puncte din Statele Unite ale Americii. Astfel, cei care conduc versiunea plug-in hibrid a modelului Wrangler vor avea mai multe posibilitati de a-si alimenta autovehiculele.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment