Infiniti QX60 va fi lansat in a doua jumatate a lui 2021

Primele detalii despre noul SUV crossover au fost deja dezvaluite. Versiunea QX60 s-a dezvoltat alaturi de modelul Nissan Pathfinder 2022, care si-a avut debutul saptamana trecuta. 

Producatorul de autoturisme Infiniti a vorbit despre conceptul QX60 Monograph, dezvaluit in toamna anului trecut, iar joi a declarat ca noul QX60 va sosi cu un V6 de 3.5 litri evaluat la 295 CP. Se considera a fii o imbunatatire fata de motorul noului Pathfinder, care atinge doar 284 CP. Infiniti a mai declarat ca noul QX60 va avea o cutie de viteze automata in 9 etape de la producatorul german de piese auto ZF Friedrichshafen AG. 

Inginerii au efectuat numeroase teste in Statele Unite, pentru a se asigura ca vehiculul se potriveste cu drumurile americane si conditiile meteo grele, temperaturile putand ajunge chiar si la 50 de grade Celsius grade, in locuri precum California Death Valley. 

Designul interior va avea trei randuri de scaune, iar linia bordului va fi similara cu cea a modelului Pathfinder, ceea ce inseamnca ca versiunea va fi dotata cu doua ecrane, unul de 12.3 inci, iar celalalt va avea dimensiuni mai mari fata de Pathfinder. De asemenea, va exista un sistem cu 5 moduri de conducere, inclusiv o optiune de performanta. Infiniti a spus ca mai multe detalii despre noul QX60 vor fi anuntate in curand. 

Modelul QX60 fusese anterior luat in considerare pentru piata australiana, dar reproiectarea vehiculului pe partea dreapta și omologarea locala nu au fost aprobate de autoritatile australiene, spre deosebire de Nissan Pathfinder, astfel modelul QX60 nu va fi disponibil pe pietele RHD. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment