Designul Volkswagen ID.6 starneste controverse

Producatorul auto a inceput sa faca un studiu de fezabilitate cu privire la masinile zburatoare, sustinand ca acest lucru ar putea reprezenta un alt pas catre dezvoltarea mobilitatii in viitor, mai ales pe piata chineza, afina din punct de vedere tehnic. Volkswagen nu este singulul producator auto care face cercetari in acest domeniu. Hyundai face acelasi lucru, impreuna cu alte branduri ale grupului VW, Audi si Porsche. 

Atfel, Volkswagen investigheaza conceptul si cauta posibili parteneri pentru a identifica posibilitatea realizarii noii abordari. In descrierea vehiculului, compania afirma ca nu va fi destinata proprietarilor privati. Asa-numita piata „robo-taxi” a aparut in urma unui raport de Morgan Stanley, care precizeaza ca aceasta noua piata a taxiurilor ar putea avea o valoare de 1,5 trilioane de dolari pana in 2040. 

In ciuda faptului ca VW se afla inca in faza de cercetare, Audi s-a asociat deja cu Airbus si Italdesign, pentru realizarea conceptul sau de taxi zburător, denumit Pop.Up.Next, iar  Porsche a dezvoltat, la randul sau, un parteneriat cu Boeing. 

Viitorul acestor taxiuri zburatoare este vazut ca un proiect cu potential masiv, interesant si fascinant in acelasi timp. In prezent, Grupul Volkswagen se concentreaza, in special, pe lansarea vehiculelor complet electrice, cum ar fi modelele VW ID.4 si Audi-e-tron GT si RS e-tron GT. Exista, totusi, un punct comun intre vehiculele electrice si taxiurile zburatoare, anume, motoarele electrice alimentate cu baterii. Cu toate ca acest concept de masini zburatoare se regaseste doar in filmele Science Fiction, pe viitor, marii producatori auto vor reinventa piata masinilor la un alt nivel. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment