Designul Volkswagen ID.6 starneste controverse

Conform publicatiei Electrek, fotografii cu noul model Volkswagen ID.6 au inceput sa circule pe Twitter si Reddit, dar si prin documentele de reglementare chineze, insa impactul nu a fost cel dorit. 

Versiunea ID.6 este incapatoare si dispune de sapte locuri, asemanator modelul Roomzz de la Volkswagen, care a fost dezvaluit in la Shanghai in 2019 si se bazeaza pe acelasi design. Daca ID.6 respecta dimensiunile initiale ale proiectului, acesta ar fi trebui sa fie in topul gamei de masini voluminoase, destinate pasagerilor. Designul se indeparteaza de aspectul modelelor din aceeasi gama ID, pastrand, in acelasi timp, o asemanare. Farurile sunt plasate intr-un unghi care le pune in valoare, dandu-i un aspect placut din partea frontala. 

Modelul de baza ID.6 va fi echipat cu o transmisie RWD cu 100 CP, iar varianta modernizata  ID.6 X se va dubla cu o transmisie AWD CU 201 CP. Noul EV va avea aceeasi baterie de 82 kilowati-ora, pentru Roomzz, despre care Volkswagen a declarat ca are o autonomie de 450 de kilometri (WLTP) sau aproximativ 280 de mile. 

Datele publicate in rapoartele chineze dezvaluie si dimensiunile masinii: 4,87 metri lungime, 1,84 metri latime si 1,68 metri inaltime. De asemenea, are o greutatea este de 2,280 tone, iar ampatamentul este unul de dimensiuni exagerate, de 2,965 metri. Motorul electric are o putere de 70 kW, cu o putere maxima de 150 kW, iar viteza maxima ce poate fi atinsa este de 160 km/h.

Referitor la designul versiunii ID.6, nemultumirea din randul posibililor clienti este data de culoarea derutanta a acestuia. Avand in vedere culorile surprinzătoare ale masinilor electrice Volkswagen din ultimii ani, aspectul versiunii nu se ridica la standardele initiale. De cele mai multe ori, masinile practice sunt cele care atrag, insa nevoia de spatiu pentru a transporta pasageri face ca un model incapator poate fi considerat un lux necesar. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment