Dacia va dezvălui noul Jogger cu șapte locuri la spectacolul de la München

Dacia va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la München o nouă mașină de familie cu șapte locuri numită Jogger, ca înlocuitor al modelului Lodgy MPV. Până la dezvăluirea oficială, care a fost programată luna viitoare, pe 6 septembrie, curioșii pot dezbate caracteristicile noii mașini. 

Noul model al mărcii deținute în prezent de Grupului Renault, descris ca „o mașină de familie versatilă”, va fi dezvăluit pe 3 septembrie înainte de a fi expus la spectacolul de la Munchen săptămâna următoare. Dacia spune că numele Jogger a fost ales pentru că este unul „simplu și modern” care reprezintă, totodată, „dinamism, energie pozitivă și spirit de aventură”. 

Potrivit unor discuții în baza poziționării sale pe piață, Dacia Jogger împărtășește, de asemenea, sufixul „er” cu SUV-ul Duster și cu SUV-ul Bigster recent dezvăluit. Nu este clar, însă, dacă Jogger, care este o parte esențială a dezvoltării continue a gamei Dacia, va fi oferit pe această piață. 

Sursă foto: Dacia

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1 thought on “Dacia va dezvălui noul Jogger cu șapte locuri la spectacolul de la München”

Comments are closed.