Dacia Jogger, noul model al mărcii, va fi cel de-al doilea hibrid produs în România

Cel mai nou model de la Dacia readuce marca mai aproape de ceea ce se dorea a fi în 2004, atunci când a fost relansată de Grupul Renault. Linia de producție va începe cu finalul acestui an la Mioveni alături de Duster, Logan şi Sandero Stepway, Jogger fiind primul hibrid produs de Dacia în România. Modelul este cel mai scump vehicul din gamă de până acum și poate fi achiziționat la un preț de pronire de 15.000 de euro cu TVA. 

Producătorul autohton a făcut actualizări în 2021 pentru întreg portofoliu de mașini Dacia, pornind cu noile Sandero şi Logan, urmate de noul Duster facelift şi Spring, primul vehicul pur electric. După un an de la prima dezvăluire a Daciei Sandero și Logan, producătorul prezintă Jogger, un crossover break menit să înlocuiască Logan MCV şi Lodgy. 

Deși pare o versiune identică cu Sandero Stepway, francezi de la Renault spun că Jogger este un model de segment compact, datorită dimensiunilor și spaţiului de care dispune la interior, reprezentând aproximativ 40% din piaţa europeană. SUV-urile compacte dețin mai bine de jumătate din acest segment în care Jogger a fost lansat. 

La fel ca în cazul primului Logan MCV, principala caracteristică a noului Jogger este capacitatea de a transporta şapte pasageri. Cu un portbagaj de 160 de litri, configurația dispune de 7 scaune, iar în formatul de 5 locuri, capacitatea urcă la 708 litri. Vânzările vor începe în februarie 2022, iar comenzile vor fi preluate din luna noiembrie.

Sursă foto: promotor.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>