Citroen C3 Aircross va fi pus in vanzare incepand cu luna iunie

Schimbarile principale ale rivalului Nissan Juke se regasesc la nivelul partii frontale acolo unde se pare ca inspiratia provine de la conceptul Cxperience din 2016. Farurile LED au fost restilizate, la fel si grila in forma geometrica si diferite insertii colorate, iar despre acest design Citroen este de parere ca C3 Aircross devine mai impunator.

Clientii beneficiaza de libertate deplina in materie de personalizare a masinii, asa cum sunt obisnuiti deja cu producatorul francez, astfel ca pot alege din 70 de culori exterioare, personalizarea oglinzilor, a cupolei, a jantelor si nu numai. La interior exista trei pachete care pot schimba atmosfera autoturismului si care presupun folosirea a diferite materiale, fiind disponibila inclusiv tapiteria din piele sau cea care imita acest material. C3 Aircross se va bucura inclusiv de scaunele Advanced Comfort care, dupa cum anunta si numele, au fost special proiectate pentru a asigura un confort deplin atat soferilor, cat si pasagerilor. Consola centrala a fost redesenata, iar spatiile de depozitare sunt acum mai generoase. 

Echiparile de top dispun de un sistem infotainment de 9 inci care dispune de Android Auto si Apple CarPlay. Soferii mai pot beneficia de incarcare wirreless, dar si de 12 sisteme de siguranta care vin in sprijinul conducatorilor auto. La capitolul motorizare nu sunt diferente majore fata de modelul precedent, fiind disponibile diferite versiuni pe benzina a motorului PureTech in trei cilindri a carei putere variaza intre 108 si 128 de cai putere si un motor Diesel in patru cilindir care dezvolta 108 cai putere. Preturile nu au fost inca anuntate, insa primele comenzi se vor efectua incepand cu luna iunie.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment