Chrysler invinge Peugeot pe piata din SUA

In 2016, compania Peugeot PSA a spus ca va reveni in Statele Unite ale Americii peste 10 ani. Directorul executiv al companiei Stellantis, Carlos Tavares, a declarat ca s-au schimbat multe de atunci, iar compania se va concentra asupra marcilor existente deja din S.U.A.

De la fuziunea Fiat Chrysler Automobiles (FCA) si a Grupului PSA, care include marcile Peugeot, Citroën, DS, Opel si Vauxhall, au existat numeroase speculatii cu privire planurile PSA de a readuce Peugeot in SUA vor ramane in vigoare. 

Intr-un apel adresat mass-media, Carlos Tavares a confirmat ipoteza cum ca brandul francez nu are viitor in SUA, pe motiv ca nu se numara printre prioritatile sale de viitor si ca ar trebui sa directioneze toate resursele si talentele catre brandurile deja existente, pentru a imbunatati si accelara productia, avand in vedere prezenta puternica pe care o au pe piata masinilor. 

Producatorul Stellantis detine o cota de piata puternica in SUA si prefera sa investeasca in brandurile Jeep, Dodge, Ram, dar mai ales in cazul Chrysler, o marca putin dezvoltata, care are in prezent doar modelele 300, Pacifica si Voyager, a caror vanzari au scazut in ultimii ani, de la 300.000 de exemplare, in urma cu cinci ani, la aproximativ 110.000 de vehicule in 2020. Astfel, speculatiile referitoare la sfarsitul sau in SUA, alimentate de procentul scazut al vanzarilor si schimbarea proprietatii, au fost inlaturate de Tavers, spunand ca Chrysler a fost dintotdeauna acolo pentru a ramane si a fi reinventat. 

Unul dintre motivele pentru care i se acorda atat de multa importanta brandul Chrysler, este acela ca face parte dintre cei trei piloni istorici ai companiei Stellantis, Fiat si Peugeot  reprezentandu-i pe ceilalti doi. Nu se stie care este viitorul brandului, dar presedintele executiv asigura ca vor pune in aplicare ceea ce este deja propus pentru reinventarea marcii. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment