Apple va lansa un nou model electric in 2024

Se speculeaza ca Apple lucreaza la un vehicul electric, iar potrivit unui nou raport al agentiei de presa Reuters, acesta ar putea fi, in cele din urma, realizat in 2024. Masina autonoma va dispune de o tehnologie de varf a bateriei, care ar putea reduce radical costurile acesteia si, astfel, ar incuraja cresterea autonomiei. 

In raport, nu se specifica daca Apple va construi vehiculul electric in intregime sau daca va cauta colaboratori pentru fabricarea acestuia, insa s-au facut afirmatii clare ca in componenta vehiculului se vor folosi senzori lidar, iar noile modele iPhone 12 Pro si iPad Pro vor beneficiaza deja de aceasta tehnologie.            

Cu toate ca planul celor de la Apple, denumit Proiectul Titan, a luat amploare inca din 2014, acesta nu a fost dezvaluit pe piata automobilelor. Compania a colaborat cu inginerii de vehicule de la Porsche, Tesla si alti producatori de automobile, inclusiv cu Alexander Hitzinger, care a parasit recent compania si s-a întors in cadrul grupul Volkswagen, pentru a conduce propriul proiect Artemis.    

Alte informatii legate de productia in sine a autovehiculului fac referile la un parteneriat intre Apple si Magna, firma care si-a dezvoltat propria platforma de masini electrice si care este dispusa sa colaboreze cu alte companii. Pana acum nimic nu este sigur, Faxconn, unul dintre partenerii de productie pe termen lung al companiei Apple, si-a dezvaluit, recent, propriile planuri pentru dezvoltarea unei platforme EV. 

Bucurandu-se de un succes extraordinar pe piata productiei de gadgeturi, Apple ar putea da lovitura cu noul autovehicul electric, intr-un fel in care alte start-up-uri auto nu ar reusit sa o faca. Totusi, proiectul companiei consta in fabricarea unei masini, lucru cu care Apple se confrunta pentru prima data, asta doar daca compania respecta planul initial. In caz contrar, vor ramane doar zvonurile alimentate de dorinta iubitorilor de brand. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Leave a Comment