Volvo XC40 Recharge primeste prima actualizare over-the-air

Cat de curand, soferii noului XC40, primul vehicul electric din gama Volvo, vor beneficia de o serie de actualizari, care include dunctii noi, remedieri de erori si imbunatatiri la nivelul sistemelor de infotainment si propulsie. Totodata, compania suedeza Volvo a anuntat si prima actualizare over-the-air. 

Producatorul auto este de parere ca prin introducerea sistemului over-the-air (OTA) a SUV-ului electric, clientii se vor bucura de cele mai noi programe software, de o crestere a vitezei de incarcare si de o autonomie imbunatatita. 

„Beneficiile update-urilor over-the-air sunt evidente. Nu mai este nevoie sa mergi la service ca sa primesti ultimele update-uri pentru masina ta. Astazi, apesi Ok, iar masina descarca pachetul de actualizari” a declarat Henrik Green, directorul tehnologic de la Volvo. 

Modelul prezinta, de asemenea, actualizari ale sistemului de operare Android Automotive, care alimenteaza sistemul de infotainment al masinii, precum si o remediere a sistemului de propulsie, pentru a asigura siguranta in orice moment. Totodata, noul pachet software include conectivitate Bluetooth, temporizatoare climatice, manualul de utilizare digital si camera de 360 de grade. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>