Volvo XC40 Recharge primeste prima actualizare over-the-air

Cat de curand, soferii noului XC40, primul vehicul electric din gama Volvo, vor beneficia de o serie de actualizari, care include dunctii noi, remedieri de erori si imbunatatiri la nivelul sistemelor de infotainment si propulsie. Totodata, compania suedeza Volvo a anuntat si prima actualizare over-the-air. 

Producatorul auto este de parere ca prin introducerea sistemului over-the-air (OTA) a SUV-ului electric, clientii se vor bucura de cele mai noi programe software, de o crestere a vitezei de incarcare si de o autonomie imbunatatita. 

„Beneficiile update-urilor over-the-air sunt evidente. Nu mai este nevoie sa mergi la service ca sa primesti ultimele update-uri pentru masina ta. Astazi, apesi Ok, iar masina descarca pachetul de actualizari” a declarat Henrik Green, directorul tehnologic de la Volvo. 

Modelul prezinta, de asemenea, actualizari ale sistemului de operare Android Automotive, care alimenteaza sistemul de infotainment al masinii, precum si o remediere a sistemului de propulsie, pentru a asigura siguranta in orice moment. Totodata, noul pachet software include conectivitate Bluetooth, temporizatoare climatice, manualul de utilizare digital si camera de 360 de grade. 

Articolul precedent

Noul Hyundai Bayon Small Crossover va debuta la inceputul lunii martie

Versiunile hibride Jeep Renegade si Jeep Compass vor aparea la vara si in Romania

Articolul urmator