Volvo se gandeste sa renunte la modelele sale sedan si break

Producatorul suedez si-a aratat deja intentia cu privire la electrificarea autoturismelor din catalogul sau si a prezentat noul model C40 Recharge electric care a castigat deja simpatia internautilor. In schimb, viitorul electric aduce stiri mai putin placute pentru iubitorii de masini sedan si break pentru ca Volvo se gandeste sa renunte la multe dintre acestea.

Cele doua categorii se chinuie sa faca pe plac soferilor intr-o lume concentrata doar pe crossovere si SUV-uri.
Astfel, nu este de mirare de ce atentia producatorilor se concentreaza asupra acestora, inclusiv pentru versiunile electrice. Liderul Volvo, Hakan Samuelsson a declarat recent ca soferii Volvo „isi doresc sa stea sus pe scaun la volan”, iar de asta prefera SUV-urile. Peste 75% dintre autoturismele comericializate de producatorul suedez sunt SUV-uri, astfel ca axeaza in principal pe acestea. Dupa prezentarea modelului C40 Recharge se doreste si lansarea unui frate mai mic al acestuia.

In prezent nu se stie la care dintre modelele V60, V90 si Cross Country se va renunta, acestea fiind in continuare mult mai populare decat alternativele furnizate de catre ceilalti producatori. Sursele arata ca Volvo are in pregatire un SUV electric de dimensiuni reduse care va folosi platforma Sustainable Experience Architecture (SEA) a grupului Geely si va imprumuta inca una de la Smart.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>