Volvo înlocuiește tapițeria din piele cu materiale mai durabile și reciclabile

Începând cu 2025, mașinile electrice din gama producătorului auto vor avea mai multe opțiuni interioare, din materiale mai durabile, care să înlocuiască tapițeria din piele. Prin această schimbare, compania vrea să reducă daunele produse în rândul animalelor și, în același timp, să reducă contribuția sa la emisiile globale de carbon. 

Pe lângă obiectivul de a se asigura că toți furnizorii folosesc energie 100% regenerabilă până în 2025, Volvo țintește ca 25% din toate materialele de pe mașinile noi să fie din materiale reciclabile. 

„Pentru a fi un producător progresiv de mașini înseamnă că trebuie să abordăm toate domeniile durabilității, nu doar emisiile de CO2. Aprovizionarea responsabilă este o parte importantă a acestei activități, inclusiv respectarea bunăstării animalelor”, a spus Stuart Templar, directorul Volvo pentru sustenabilitate globală.

Volvo va oferi alternative bio și reciclabile în locul tapițeriei din piele naturală, motiv pentru care materialul său Nordico, fabricat din sticle de plastic și dopuri refolosite din industria vinului, devine una dintre opțiunile cele mai accesibile. Amestecurile din lâna vor fi, de asemenea, disponibile și furnizate în mod responsabil.

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>