Volkswagen vrea sa transforme Cupra intr-un brand pur electric

Potrivit declaratiilor facute de Herbert Diess, seful Volkswagen, producatorul german si-a facut cunoscuta intentia de a transforma Cupra intr-o marca 100% electrica. 

Compania vrea sa transforme uzina Seat de langa Barcelona intr-un centru european de productie pentru masinile cu emisii zero si spera ca va primi, cat de curand, acordul Comisiei Europene. 

“Avem o sansa istorica. Volkswagen si Spania impartasesc aceeasi viziune: sa transformam a doua cea mai mare industrie auto din Europa. Spania are potentialul sa devina un hub de e-mobilitate in Europa,” a declarat seful companiei germane, pe baza discutiilor cu reprezentantii Spaniei. 

Acesta sustine, totodata, ca planurile din mapa Volkswagen include dezvoltarea unei infrastructuri de incarcare rapida a masinilor electrice si de furnizare a energiei. In plus, producatorul a explicat ca in urmatorii ani, intentioneaza sa transforme Cupra, cunoscut anterior sub numele de SEAT Sport, intr-o marca pur electrica. 

Compania anunta ca primul vehicul electric de performanta de la Seat va purta numele Cupra Born, si este programat pentru debut anul acesta. Totodata, brandul se asteapta la o crestere a vanzarilor cu circa 50%. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>