Volkswagen va opri producția europeană de mașini cu ardere internă până în 2035

Unul dintre cei mai importanţi producători de automobile va opri producția de mașini pe benzină și motorină până în 2035 la nivel european, a declarat șefului de vânzări Klaus Zellmer într-un interviu acordat unei publicații germane. În ultimul timp, tot mai mulți producători auto și-au anunțat deja planuri ecologice similare, pentru a combate amprenta de carbon și a ajuta la curățarea mediului. 

În ceea ce privește planul de electrificare în restul regiunilor din afara Europei, Zellmer a anunțat că termenul limită pentru SUA și China este unul întârziat. În America de Sud și Africa, această mișcare va dura mult mai mult, având în vedere că ambele regiuni nu sunt încă pregătite din punct de vedere politic și al infrastructurii dedicate vehiculelor electrice. 

Este de specificat faptul că termenul limită stabilit este valabil doar pentru marca Volkswagen și nu pentru întregul grup care ocupă locul al doilea în topul celor mai bine vânduți producători de automobile de la nivel mondial pentru 2020. În plus, compania a anunțat că întreaga flotă Volkswagen ar trebui să devină neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2050, cel târziu.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>