Volkswagen Tiguan dispune acum de motorul versiunii Golf GTD

In primavara anului trecut, ultima versiune a lui Volkswagen Tiguan se vinde in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor, se numara si modelul R-Line cu motorul 2.0 TDI preluat de la Golf GTD.

Volkswagen Tiguan ofera spatiu generos si un portbagaj de dimensiuni mai mari, insa Skoda Karoq, cu care se afla in stransa legatura, are un pret mai avantajos, iar Volvo XC40 atrage cu un interior mai luxos. 

SUV-ul este disponibil pe piata automobilelor din Romania si poate fi achizitionat la preturi incepand de la 40.100 de euro. Pachetul standard disponibil are in componenta sa o cutie DCT cu sapte trepte si un sistem de tractiune integrala, inclusiv spoilere agresiv stilizate si jante de 19 inci. 

Noua versiune Tiguan R-Line 2.0 TDI DSG cu tractiune integrala 4Motion face un sprint de 100 km in doar 7.5 secunde. Totodata, viteza maxima pe care o poate atinge ajunge la 216 kmh, in timp ce consumul mediu de carburant indica 5.3 litri pentru suta de kilometrii. In pretul de pornire sunt incluse si farurile LED, instrumentele de bord digitale si sistemul de ventilatie Air Care Climatronic cu reglare a temperaturii pe cele trei zone.

In plus, clientii vor beneficia la achizitionarea noului Tiguan 2.0 TDI de iluminarea ambientala, de un sistem audio cu opt incinte acustice si cel de franare autonoma, de senzori de parcare si de un volan cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza.        

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>