Volkswagen Tiguan Allspace va debuta luna aceasta cu noi modificări de stil și tehnologie

Producătorul german se pregătește pentru lansarea noii versiuni cu șapte locuri a SUV-ului Tiguan care va beneficia, conform declarațiilor oficiale de, o reproiectare exterioară, noi sisteme de infotainment și de asistență pentru șofer. 

Potrivit presei internaționale, debutul noului Tiguan Allspace este programat luna aceasta, pe 12 mai, urmând ca o altă versiune în cinci locuri să-și facă debutul cu un design frontal actualizat. În toamna anului trecut, modelul standard a primit lumini LED actualizate pe față și spate, o nouă bară de protecție cu prize de aer mărite și o grilă de dimensiuni mai mari.

Chiar dacă un nou model de performanță Tiguan R a fost, de asemenea, introdus în gama Volkswagen, este puțin probabil ca noile actualizări să fie preluate de versiunea Allspace, deoarece Tiguanul cu ampatament extins pune accent mai mare pe confort.

Producătorul auto nu a oferit încă detalii tehnice cu privire la grupul de propulsie, însă se așteaptă să vină echipat standard cu motorizarea hibridă PHEV a companiei. Cert este că noul SUV va beneficia de tehnologie de ultimă generație similară cu cea de pe modelul Touareg, oferind clienților noi sisteme de control și asistență care oferă capacități îmbunătățite de conducere.

În plus, clienții se vor bucura de un infotainment mai mare, oferind o gamă largă de servicii și funcții online. Producătorul a anunțat că Tiguan Allspace va fi construit pe două fronturi diferite, modelul asiatic care va fi fabricat în China și versiunea americano-europeană care va fi asamblată la uzina Volkswagen din Puebla, Mexic. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>