Volkswagen T7 a fost surprinsă în timpul testelor finale pe drumurile din Nurburgring

Potrivit specialiștilor de la Motor1.com, ne aflăm la doar câteva săptămâni distanță de debutul complet al modelului Volkswagen T7 Multivan. Prototipul surprins în timpul testelor prezenta o cantitate minimă de camuflaj, ceea ce înseamnă că inginerii și piloții de testare adaugă ultimele retușuri autoutilitarei.  

Noua generație Multivan face trecerea pe platforma MQB a Volkswagen și este așteptată să debuteze la jumătatea lunii iunie. Autobuzul va beneficia de cele mai recente tehnologii ale companiei în ceea ce privește trenurile de propulsie, sistemele electronice și conectivitatea. 

În plus, se pare că producătorul german a confirmat și o versiune hibrid a noului model și, cu toate că nu se cunosc detaliile oficiale, sistemul de propulsie electrificat ar trebui să fie similar cu cel de pe restul modelelor plug-in recent apărute pe piață. Asta ar însemna că versiunea hibrid va fi oferită cu un motor pe benzină de 1.4 litri susținut de un motor electric pentru o putere combinată de 242 cai putere și un cuplu de 400 Nm, la fel ca în cazul modelelor VW Golf GTE și verii săi de la Audi, Skoda și SEAT.

Autoutilitara dispune de șapte locuri pentru pasageri și de o cabină mult mai flexibilă. De asemenea, T7 vine cu un ampatament mai lung decât T6.1 și cu trapa panoramică opțională, oferită pentru prima dată pe Multivan. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>