Volkswagen T-Roc R facelift este acum disponibil și în România la prețul de 44.900 de euro

Noul Volkswagen T-Roc R facelift, versiunea de top a SUV-ului german, poate fi acum comandat și în România la prețul de 44.884 de euro cu TVA inclus. Compania a dezvăluit primele fotografii și detalii oficiale despre viitorul T-Roc facelift la jumătatea lunii noiembrie. SUV-ul german, care promite 300 de cai putere, va fi disponibil în țară de luna aceasta, cea mai accesibilă variantă ca preț începând de la 23.900 de euro cu TVA.

Acum, clienții din România pot comanda și versiunea de top T-Roc R facelift. Vehiculul vine echipat cu un motor turbo de 2.0 litri, care dezvoltă 300 de cai putere și un cuplu de 400 Nm. Alături de o transmisie automată cu 7 rapoarte, mașina atinge 100 de km/h în 4.9 secunde. Viteza de top este limitată la 250 km/h, mașina fiind echipată un sistem de tracțiune integrală. 

În România, pentru suma de 44.884 de euro cu TVA inclus, versiunea standard Volkswagen T-Roc R facelift oferă, printre altele, spoilere proprii, jante Jerez de 18 inci, sistem de evacuare Akrapovic și capace gri pentru oglinzile laterale. Primele exemplare vor fi livrate la noi în țară începând cu primăvara acestui an. 

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>