Volkswagen T-Roc 2022 primește o serie de îmbunătățiri de stil și o gamă de motorizări revizuită

Noua generație Volkswagen T-Roc primește un lifting la mijlocul vieții, schimbări care includ o serie  îmbunătățiri de stil exterior și design interior, precum și motoare pe benzină și diesel ușor revizuite. Modelul compact dispune acum de faruri reproiectate, cu o formă ușor modificată și grafică LED nouă (opțional cu unități matrice IQ Light), alături de o grilă revizuită cu inserții negre din plastic și o bandă luminoasă care rulează pe fiecare parte a logo-ului de dimensiuni mai mari. 

Noul T-Roc primește jante din aliaj reproiectate, cu diametrul de la 16 la 19 inci, oglinzi exterioare cu aspect de aluminiu, un spoiler mai mare integrat în partea superioară a hayonului, țevi de eșapament quad, o bară de protecție mai solidă și grafică LED pentru lumini spate. Modelele standard sunt oferite în ambele linii de asamblare, Life și Style, cu alegerea vopselei în două tonuri, fie cu aspect de aluminiu, fie cu accente contrastante de culoare neagră. 

La nivelul designului interior, producătorul revizuiește tabloul de bord și introduce comenzi digitale pentru aer condiționat de pe consola centrală. Există, de asemenea, un nou volan multifuncțional și ornamente din material textil retrase în zona ușilor. Crossover-ul oferă acum un nou afișaj digital pentru instrumente de 8.0 inchi și un sistem de infotainment cu ecran tactil de 6.5 în versiunea standard, care acceptă recunoașterea semnelor rutiere, controlul vocal, conectarea Bluetooth, funcțiile opționale Apple CarPlay, Android Auto și o cartelă SIM încorporată care permite accesul la serviciile de streaming WeConnect de la Volkswagen. 

Gama de motorizări pe benzină cuprinde un propulsor cu trei cilindri de 1.0 litri, care dezvoltă 108 CP, precum și două unități cu patru cilindri, de 1.5 litri și 2.0 litri, care dezvoltă 148 CP, respectiv 187 CP. Cele două motoare diesel cu patru cilindri  au aceeași capacitate de 2.0 litri și oferă la alegere 113 CP sau 148 CP. Tracțiunea față este standard pe toate modelele, cu excepția versiunii pe benzină de 2.0 litri și 187 CP, care primește tracțiune integrală 4Motion. 

Producătorul auto nu a dezvăluit încă lista cu prețuri, însă oficialii de la Volkswagen au indicat că vor crește ușor în concordanță cu nivelurile de echipare adăugate pe modelul facelifted. În Germania, modelul de bază 1.0 TSI crește cu 1.900 de euro. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>