Volkswagen se pregătește pentru debutul noului microbuz electric ID Buzz

Constructorul german a anunțat lansarea oficială a noii versiunii electrice de producție ID Buzz în cursul anului 2022. Volkswagen are planuri mari în ceea ce privește producția de mașini cu emisii zero, astfel că reușește să aducă în prezent un model iconic al anilor 70.

Imaginile spion obținute la începutul verii au dezvăluit cabina noului model, care va fi oferită cu un grup de instrumente digitale destul de mic și cu schimbătorul de viteze atașat pe partea laterală a acestuia. Ecranul de infotainment a ieșit din stiva centrală, iar producătorul intenționează să lanseze specificația de producție Buzz în trei variante: versiunea cu șase pasageri, cu scaune amenajate fața în față; versiunea pentru familie cu patru scaune și o autoutilitară pentru clienți comerciali. 

Deși detaliile sistemului de propulsie rămân încă un mister, microbuzul se va deplasa pe platforma MEB, la fel restul vehiculelor electrice din gama Volkswagen. Judecând după celelalte modele, se așteaptă variante cu tracțiune spate și integrală. Zvonurile spun că microbuzul electric ar avea 369 de cai putere (275 kilowați) și o autonomie estimată la 435 km. 

Sursă: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>