Volkswagen sarbatoreste 45 de ani de la debutul modelului Golf GTI

O serie de fotografii cu noul Volkswagen Golf GTI Clubsport Edition 45 din 2021 au aparut pe internet chiar inaintea lansarii editiei speciale. Din imagini se poate observa exteriorul viitorului model, a carui existenta nu a fost inca confirmata oficial de producatorul auto Volkswagen. 

Lansat in Marea Britanie la un pret de aproximativ  40.000 de lire sterline, GTI Clubsport 45, cu functionare limitata, este un omagiu adus versiunii Mk1 GTI. Pentru a scoate in evidenta designul modelelor clasice GTI, model vine in dotare cu jante din aliaj marca Scottsdale de 19 inci, vopsite cu negru si ornate cu o banda de culoare rosie in jur. 

Clubsport-ul in editie speciala dispune de un turbocompresor de 2.0 litri care dezvolta 296 CP, fata de modelul standard care atingea maximul de 242 CP. Totodata, versiunea aniversara este echipata cu pachetul de intretinere Race si un sistemul de evacuare sport Akrapovic. In plus, producatorul a eliminat limitatorul de viteza, adaugand in acelasi timp faruri cu matrice LED, care scoate in evidenta detaliile subtile de culoare rosie. 

Designul interior este cel care comemoreaza cu adevarat modelul aniversar, avand cusut un motiv GTI pe spatele scaunelor din fata si insigna de 45 aplicata pe partea inferioara a volanului. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>