Volkswagen reintroduce modelul de oraș e-up! În România, prețul de pornire este de 25.595 de euro 

Producătorul german a reintrodus modelul de oraș e-up! în urma unei cereri ridicate pentru mașinile electrice accesibile. Astfel, după o pauză de aproape 2 ani, producția modelului a fost reluată, iar comenzile deschise din nou.

Volkswagen e-up! a fost introdus în 2013, primind de-a lungul timpului de o serie de actualizări. A urmat un facelift în 2016, iar în 2019, mașina a primit o serie de îmbunătățiri, printre care și o baterie mai mare, care a mărit autonomia la 260 de kilometri. Spre sfârșitul lui 2020, modelul a fost scos din fabricație, iar vânzările pentru exemplarele rămase au continuat până la epuizare în 2021. Până acum au fost vândute peste 80.000 de exemplare e-up! pe tot globul. 

Modelul păstrează vechiul propulsor electric de 61 de kilowați, care dezvoltă un cuplu de 210 Nm. În regimul WLTP, bateria are o capacitate de 32,2 kWh și o autonomie de 258 de kilometri. Volkswagen e-up! vine echipat cu o priză de tip CCS pentru încărcare rapidă, astfel că la o priză de 40 de kilowați, bateria poate fi încărcată de la 0 la 80% în numai 60 de minute, iar la o prinză de 7.2 kilowați, o încărcare de 80% va dura aproximativ 4 ore.

Lista de specificații continuă cu asistență pentru păstrarea benzii, Climatronic, volan îmbrăcat în piele și jante din aliaj de 15 inci. Modelul electric este disponibil și în România, la un preț de pornire de 25.595 de euro, mai mare față de cel din 2019, când vehiculul putea fi achiziționat de la 22.500 de euro.

Sursă: volkswagen.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>