Volkswagen pregătește noi SUV-uri electrice

Producătorul german intenționează să extindă gama ID cu încă două modele pe care plănuiește să le strecoare între ID.3 și ID.4 care există deja pe piață. Autoturismele ar fi dedicate celor aflați în căutarea unor mașini electrice accesibile. ID.2 ar urma să fie un baby SUV, ceea ce este de așteptat ținând cont de popularitatea acestei categorii din ultimii ani. Volkswagen lucrează să dezvolte o versiune mai accesibilă a platformei MEB, iar aceasta va fi împărțită și cu SEAT și Skoda.


În momentul de față nu există informații clare cu privire la momentul în care noile mașini ar debuta, iar zvonurile sugerează oricând de la sfârșitul acestui an și până în 2023. Există și posibilitatea ca SEAT sau Skoda să lanseze înaintea VW echivalentul unei versiuni ID.2, ceea ce ar duce la și mai multă confuzie cu privire la noile modele.

Se așteaptă ca modelele noi, la fel ca celelalte existente în gama ID, să ofere diferite dimensiuni ale bateriei, cea mai mică fiind de circa 30 KW și ar permite o autonomie de aproape 200 de kilometri. Bineînțeles, nu există nici informații referitoare la prețuri, însă acestea s-ar putea situa în jurul a 20.000 de euro.

Sursă foto: playtech.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>