Volkswagen Polo GTI vine cu noi niveluri de finisare

Producătorul german a dezvăluit o schiță de design cu noul model care va înlocui vechile linii de finisare cu versiunile Polo, Life și R-Line. Acestea vor fi completate de GTI la sfârșitul lunii iunie, când va fi dezvăluit oficial modelul hot hatch. 

Potrivit specialiștilor de la Motor1.com, vehiculul se bucură de un design mai ascuțit și mai dinamic, iar prin tradiționalele accente roșii GTI, mașina promite multă putere. La fel ca fratele mai mare Golf GTI, și Polo primește lumini LED de zi încorporate în prizele de aer, banda roșie de deasupra barei de lumină, însă doar două module în loc de cinci. 

Germanii de la Volkswagen au lansat versiunea standard cu un motor turbo pe benzină de 2.0 litri care degajă o putere de 197 CP și un cuplu de 320 Newton-metri, iar manuala cu șase trepte și dublu ambreiaj a permis modelului să parcurgă 1 kilometru în doar 6,7 secunde, atingând viteza maximă 237 km/h.

Volkswagen vrea să detroneze celebrul Polo R WRC Street, de tiraj limitat, prezentat la sfârșitul anului 2012 ca fiind cel mai puternic Polo rutier care dezvoltă 217 CP.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>