Volkswagen oprește comenzile pentru modelele plug-in hybrid din gamă 

Un purtător de cuvânt al companiei a anunțat că Volkswagen oprește comenzile pentru majoritatea modelelor plug-in hybrid din portofoliu, pe fondul problemelor de aprovizionare provocate de războiul din Ucraina. În ultimii doi ani, industria auto a fost lovită din mai multe părți: o dată de pandemie, apoi de criza mondială a semiconductorilor, iar acum de războiul din Ucraina.

Mai mulți producători de vehicule au fost obligați să oprească temporar producția din cauza problemelor de aprovizionare cauzate de invazia rusă pe teritoriul Ucrainei. Porsche, de exemplu, tocmai a anunțat că va suspenda producția Taycan la uzina sa din Zuffenhausen. În același timp, Volkswagen a oprit comenzile pentru majoritatea vehiculelor plug-in hybrid din gamă, printre care se numără Golf, Tiguan, Passat, Arteon și Touareg. 

Automotive News raportează că Volkswagen va închide mai multe fabrici în următoarele luni, inclusiv cele din Wolfsburg și Zwickau pentru intervalul 14 și 18 martie. Producătorul spune că este o mișcare temporară, deoarece vrea să se asigure că toate comenzile plasate urmează să fie finalizate și livrate clienților. Porsche a oprit producția în unele dintre fabricile sale la începutul acestei luni și este de așteptat să revină la normal în cursul acestei săptămâni. În prezent, Volkswagen și Porsche nu produc sau vând mașini în Rusia. 

Sursă: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>