Volkswagen lansează SUV-ul Taigo ca versiunea europeană pentru modelul Nivus

Lansat anul trecut în Brazilia sub numele de Volkswagen Nivus, noul Taigo a debutat recent în Europa, poziționâdu-se între modelele T-Cross și T-Roc. Modelul vine asamblat pe platformă MQB A0, având o lungime de 4.270 milimetri, o lățime de 1.757 milimetri și o înălțime de 1.490 milimetri. La fel ca în cazul modelului T-Cross, noul Taigo dispune de un portbagaj care are un volum de încărcare de 438 de litri.

Atât versiunea americană, cât și versiunea europeană prezintă aceleași caracteristici ale designului, cu mici modificări la interior. Sistemul de control al climatizării a fost preluat de pe noua generație Polo facelift, iar sistemele de siguranță și asistență șofer sunt mai actualizate decât cele ale modelului vândut în America de Sud. 

Volkswagen Taigo este oferit ca model standard cu sistemul multimedia MIB3 și cu un display central de 6.5 inci, însă clienții pot opta și pentru versiunea de 9.2 inci. De asemenea, cabina dispune de un instrumentar de bord complet digital. Spre deosebire de versiunea sud-americană, în cele din urmă, modelul european va putea fi comandat cu specificația R-Line.

Noul SUV coupe va fi oferit doar cu tracțiune față, însă clienții vor putea alege din mai multe versiuni de propulsie. Puteți alege un motor de 1.0 litri care produce 95 sau 110 CP sau o unitatea de 1.5 litri de 150 CP. Mai mult, în funcție de alegerile făcute, mașina este oferită cu o transmisie manuală cu 5 sau 6 trepte sau cu o automate DSG cu 7 rapoarte.

Sursă foto: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>