Volkswagen lansează prima actualizare over-the-air ID 3

Producătorul german va lansa primele actualizări de software over-the-air pentru versiunile ID 3 și ID 4 începând cu această lună, ca parte a planului său de a oferi actualizări trimestriale pentru toate modelele sale electrice din gamă, potrivit Autocar. 

Actualizarea inițială va fi trimisă mai întâi primelor 3 ID-uri vândute, ai căror proprietari fac parte din First Movers Club. Din cauza problemelor legate de software în timpul lansării hatchback-ului, unele mașini au fost vândute fără o parte dintre funcțiile incluse inițial. Vor urma apoi actualizări pentru alte ID-uri 3 și pentru ID-ul SUV 4. 

Noile funcții vor include îmbunătățirea sistemului automat de control al fasciculului principal Dynamic Light Assist și bara de lumină ID care va fi montată pe tabloul de bord, astfel încât să utilizeze semnale luminoase pentru a oferi sfaturi șoferului privind o mai bună eficiență la volan.

Actualizările vor fi trimise automat mașinilor, însă proprietarii trebuie să aibă un cont înregistrat la Volkswagen pentru a intra în posesia acestora. Șeful vânzărilor de e-mobilitate al companiei a declarat că Volkswagen are planificată o listă extinsă de actualizări de software, cu scopul de a echilibra fiecare funcție pentru un șofat ușor de gestionat. În viitor, producătorul va putea actualiza 35 de unități de control pe modelele ID. 

Șeful de vânzări a anunțat, de asemenea, că deși acest prim set de actualizări va fi unul gratuit, în viitor, vor exista unele funcții pe care clienții vor trebui să le plătească. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>