Volkswagen introduce o nouă actualizare over-the-air pe modelele sale din gama ID

Producătorul german de automobile va introduce o nouă actualizare over-the-air cu scopul de a îmbunătăți o serie de funcții pe modelele sale din gama ID. O parte dintre schimbările majore includ noi sisteme de asistență pentru șofer, control vocal îmbunătățit, încărcare mai rapidă și o nouă aplicație inteligentă de planificare a rutei electronice. De asemenea, vor fi aduse îmbunătățiri asupra sistemul de infotainment pentru rezolvarea problemelor de latență prezente de la lansarea inițială a modelului Volkswagen ID 3.   

Sistemele introduse recent includ o asistență de călătorie îmbunătățită și funcții autonome. Sistemul oferă suport pentru drumuri cu o singură bandă de marcare, poate schimba benzile pentru șofer și viteza automat. De asemenea, va fi introdusă o funcție de asistență la parcare, care poate staționa vehiculul în paralel la viteze de până la 40 km/h și 19 km/h pentru zonele obișnuite. Funcția de memorie poate aminti anumite locuri de parcare, cum ar fi un garaj sau un depozit. 

Planificatorul inteligent de rută electronică va permite o ghidare îmbunătățită a rutei pe parcursul călătoriilor lungi. Volkswagen spune că ia în considerare datele privind traficul și obstacolele și planifică automat cel mai eficient acces la punctul de încărcare pentru călătorie, evaluat în funcție de viteza de încărcare disponibilă. Între timp, modelele ID cu o baterie de 77 kWh și Software 3.0 instalat pot fi încărcate la o rată de 135kW, ceea ce reprezintă o ușoară îmbunătățire față de maximul anterior de 125kW. 

Producătorul susține că acest lucru se datorează optimizărilor aduse managementului termic al bateriei, care va îmbunătăți și autonomia pe vreme rece. Va fi adăugat, totodată, un nou mod de îngrijire al bateriei, limitând capacitatea de încărcare la 80%. În plus, compania și-a îmbunătățit unele dintre sistemele de afișare, inclusiv head-up-ul opțional cu realitate augmentată. Cabina digitală va afișa acum și un procent de încărcare a bateriei. 

Nous actualizare over-the-air va fi disponibilă începând cu luna aprilie. Toate modelele noi din gama Volkswagen ID vor beneficia de o instalare a software-ului înainte ca acestea să fie livrate. Compania a confirmat, de asemenea, că a existat un anumit interes din partea terților cu privire la posibila integrare a software-ului, deși nu a dezvăluit alte detalii. Volkswagen a anunțat, totuși, că funcțiile la cerere fac parte din modelul său de afaceri și că posibilele îmbunătățiri ar putea include cupoane de taxare. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>