Volkswagen ID Buzz vine pe piata din SUA incepand cu 2023

Nu mai este un secret faptul ca producatorul german lucreaza la un succesor ideologic pur electric pentru modelul Microbus. Este programat sa aiba debutul in 2022, iar conform noilor informatii, vehiculul va aparea pe piata americana un an mai tarziu dupa lansarea oficiala. Totodata, si Europa va primi o versiune cargo in 2022, atunci cand ID Buzz va intra pe piata vechiului continent. 

Gama de vehicule destinata pietei americane va fi mai simplificata si va include un singur model si o singura versiune cu ampatament. In Europa, vor exista modele destinate pasagerilor si rutelor comerciale, precum si optiuni diferite ale ampatamentului. Modelul de marfa ar putea fi vandut ca un vehicul complet autonom, dar va ajunge cativa ani mai tarziu si, cel mai probabil, nu va ateriza pe tarmurile din Statele Unite. 

Potrivit Motor1.com, ID-ul Buzz va fi disponibil cu trei optiuni diferite de baterie. Se asteapta ca modelul de baza sa alimenteze rotile din spate cu cei 200 de cai putere, in timp ce versiunea cu configuratie AWD si motor dual ar putea sa produca pana la 300 CP. 

S-a raportat ca Volkswagen va vinde pachete de baterii de pana la 111 kWh pentru o autonomie de pana la 550 de kilometri. Exista chiar rapoarte despre un potential panou solar montat pe acoperis, care poate contribui cu pana la 15 km, dar care ramane inca neconfirmat. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>