Volkswagen ID.3, cel mai vândut model electric din Europa în luna august

Statisticile oferite de Jato Dynamics arată că Volkswagen ID.3 ocupă primul loc în topul vânzărilor de mașini electrice în luna august. Modelul preferat de europeni a întrecut chiar și Modelul 3 de la Tesla, unul dintre cele mai apreciate vehicule electrice la nivel mondial. 

Potrivit analizei realizate de compania Jato Dynamics, Volkswagen ID.3 a primit titlul de cel mai vândut model electric din Europa, comercializând nu mai puțin de 7.904 exemplare. Pe locul secund în topul celor mai vândute mașini electrice s-a clasat Tesla Model 3 cu 7.824 de unități, iar pe locul trei s-a clasat Volkswagen ID.4 cu 4.624 de exemplare. În continuare, topul a fost completat de Ford Mustang Mach-E, Kia e-Niro, Skoda Enyaq, Tesla Model Y, Volkswagen e-Up și Fiat 500e. 

Renault Zoe a ocupat locul patru în top, cu 4.032 de exemplare vândute, adică cu 35% mai puține decât în aceeași perioadă a anului trecut. Deși compania a înregistrat o scădere în graficul de vânzări, modelul francez rămâne una dintre cele mai vândute mașini electrice de la nivel european. Este de menționat faptul că Volkswagen ID.3 și Volkswagen ID.4, dar și alte modele din top, au fost disponibile abia din acest an.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>