Volkswagen Golf R este oferit acum cu un nou pachet R Performance optional

Noua masina cu tractiune integrala de la Volkswagen ridica standardele de performanta in randul vehiculelor din gama Golf, iar potrivit companiei, noul Golf R este primul model care beneficiaza de 4MOTION, sistemul complet nou de tractiune integrala de la R-Performance care obtine specificatii sport prin interconectarea inteligenta a setarilor de dinamica ale vehiculului.

Producatorul auto pune la dispozitia clientilor si un nou pachet R-Performance optional care ofera vehiculului viteza maxima de 270 kilometri pe ora si care include, de asemenea, un spoiler de spate mai mare pentru o aerodinamica imbunatatita, roti de mai mari de 19 si doua moduri suplimentare de deplasare ”Special” si „Drift”, care pot fi schimbate prin apasarea butonului R situat pe volan. 

Clientii care opteaza pentru pachetul R-Performance se pot bucura de un nivel complet nou al dinamicii de rulare si de un control vectorial mai bun al cuplului. Atat in regimul Special, cat si in regimul Drift, R-Performance vine cu o serie de caracteristici, printre care se numara si pedala de acceleratie care a fost adapatata pentru a oferi o compatibilitate si o sensibilitate mai buna la atingere.

Ambele profile de deplasare vin cu o calibrare a cutiei de viteze pentru cuplul de 420 Nm, optimizand-o cu scopul de a mentine in mod constant turatiile, iar pentru momentele in care soferii vot trece in regimul automat, cutia de viteze cu ambreaj dublu a beneficiat de actualizari, astfel incat sa contribuie la dezvoltarea puterii. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>