Volkswagen Amarok Teaser aduce camionul Ford Ranger mai aproape de realitate

In urma cu aproximativ un an, producatorul german a scapat prima imagine „oficiala” care infatiseaza urmatoarea generatie Amarok, insa era mai mult pe linia unei schite de design asemanatoare unui concept nefinisat. Au existat alte detalii de design exagerate, dar, din fericire, aceasta noua fotografie oficiala oferita de VW Commercial Services aduce camionul mai aproape de realitate. 

Potrivit Motor1.com vehiculul vine echipat cu sine de acoperis, o bara cu lumina LED si o una de rulare. De asemenea, Volkswagen a modificat bara de protectie din fata, facand luminile de ceata mai vizibile decat inainte, in timp ce panoul argintiu in forma de X a facut loc unui design mai putin impunator.

Accentele portocalii sunt s-au pastrat, la fel si arcurile patrate de la nivelul rotilor si oglinzile argintii. Este de mentionat ca noul model vin cu semnalizatoare pe capacele laterale, sugerand astfel ca designul este mai aproape de productie decat schita de anul trecut. 

Capota de pe teaser-ul original parea suficient de inalta pentru a impiedica vizibilitatea, dar acum a fost redusa pentru imaginea actualizata. Printre alte schimbari, Volkswagen a introdus o linie de caractere mai vizibila care incepe din coltul superior al farurilor si se extinde chiar sub linia centurii inainte si pana la stalpul din spate. 

Noua generatie Amarok va fi lansata in 2022 dupa intrarea in productie la uzina Ford Silverton din Africa de Sud, unde va fi asamblat si noul Ranger. Pentru a pregati instalatia ambelor camioane, Ford a anuntat la inceputul lunii trecute un plan de investie de peste 1 miliard de dolari destinat operatiunilor sale din Africa de Sud, pentru a crea noi locuri de munca si pentru a extinde capacitatea de productie, avand in vedere ca Ranger si Amarok vor fi exportate in peste 100 de tari din intreaga lume. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>